2010-09-06

Syysmuoti-10

Militarismi, hieman miesmäiset pikkujakut,  pitkät mekot, paitikset ja tunikat ovat edelleen trendikkäitä ja niitä kannattaa tsekkailla vaikkapa osoitteesta http://www.otto-suomi.fi/354988?page=2.
                  

Syksyn väriskaala on laaja, jokaiselle löytyy jotakin. Muodikkaimmat värit ovat ruskean eri sävyt, sininen, violetti, kanervanpunainen, harmaa, kaikki maanläheiset värit ja aina tyylikäs musta. Jotain värikästä voi asuunsa yhdistää mielensä mukaan. 

Turkikset, (aidot tai epäaidot) sekä nahkatakit kuuluvat myös näyttävään syyspukeutumisen.
Syystakkeja mm:

http://nelly.com/fi/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/kl%C3%A4der/jackor-kappor/


 

Laukun ei tarvitse olla samaa sävyä kuin muun vaatetuksen, vaan se voi olla  väripilkku täydentämässä ja piristämässä asukokonaisuutta. Arkilaukut pysyvät edelleen käytännöllisen kookkaina.
Kokonaisuuteen sopivat korut antavat myös syyspukeutumiseen kivan säväyksen.

Laukkuja esim.http://www.diiva.fi/laukut-c-36.html

Asusteita:.http://www.ginatricot.com/fi/mallisto/ccollection-p0.html#category_100089

Tänä syksynä suosikkeja ovat oversize-neuleet, neuletakit ja  ponchot. Neuleet yhdistetään useimmiten kapeisiin farkkuihin tai legginsseihin.


Asukokonaisuuden kruunaavat korkeavartiset saapikkaat. Valikoima on laaja tänä syksynä. Tarjolla on paljon nahkaisia ja mokkanahkaisia nilkkureita ja saappaita joka lähtöön. Polvenylisaappaat, nyörisaappaat ja eläinkuosiset saappaat ovat tänä syksynä in.


Kuva:http://www.brandos.fi/sixtyseven/flavia-sh-negro-11331-black/a9236
Kenkiä esim. http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/asusteet/keng%C3%A4t/

           


                     Ellet ehdi shoppailemaan kaupoissa, niin netistä voit löytää vaivattomasti mielenkiintoisia sivustoja ja tehdä ostokset parhaiten Sinulle sopivana aikana!Mainos:http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/reklamfilm-trend-144/


Sivustot ja kuvat:https://www.nelly.com
http://www.ellos.fi
http://www.otto-suomi.fi/1098072
http://www.halens.fi
http://www.ginatricot.com/fi/
http://www.diiva.fi

Ei kommentteja: