2012-01-09

Ripsipidennys- trendivillitys
Kenelle ripsipidennykset sopivat?

 

 Kaikille,  jotka  haluavat itselleen ihanat, luonnollisen näköiset pitkät ja kaartuvat "bambiräpsyttimet."
Faktaa ripsipidennyksistä

Jatkoripset ovat yleensä synteettisestä materiaalista valmistettuja ja luonnonripseä muodoltaan muistuttavia.

Jos sinulla on vaaleat ripset luonnostaan, kannattaa ottaa tumma kestoväri ripsiin ennen pidennysten laittoa. Ripsipidennykset laitetaan vain yläripsiin.Pidennysripsillä on useita eri pituuksia (6mm-17 mm), kaarevuus- ja paksuusasteita sekä eri värejä, joista ripsimuotoilija valitsee yhdessä asiakkaan kanssa sopivimmat tarpeen ja toivomusten mukaan. Ensimmäiset ripsipidennykset on hyvä olla melko luonnolliset. Huolloissa voi vähitellen lisätä ripsen pituutta.


Ripsien koristeluun voi käyttää esim myös  "timantteja" tai yksittäisiä väri/kiiltoripsiä katseen tehostamiseksi !


Jatkoripset tippuvat pois, kun omat ripset uusiutuvat. Ripsien kasvuaika on normaalisti 60-90 päivää, jonka jälkeen ne tippuvat pois ja uudet ripset kasvavat tilalle.

Koska ripsipidennykset liitetään ainoastaan omiin yksittäisiin ripsiin kiinni, ne tippuvat pois yksittäin omien ripsiesi kasvukauden mukaan. Joka hetki silmissä on ripsiä, jotka ovat eri kasvuvaiheessa.


Pidennyskuidut istutetaan (liimataan) luonnonripsiin yksitellen. Ripset kiinnitetään niin, että niistä muodostuu tasaisen kaareva kaunis ripsilinja joka myös tuntuu luonnolliselta.

Huom! Jos olet voimakkaasti allerginen tai silmäsi ovat erittäin herkät, niin liimasta voi saada allergisen reaktion. ( esim. kutina, silmien punoitus ja vuotaminen)

 Ripsipidennysten hinta vaihtelee tekijästä ja ripsien laadusta riippuen on 70 €-150 € (ensikerta) ja huollot n 50-60 €/kerta. Ripsien pidennykseen varataan aikaa noin 2 tuntia, huoltoihin noin ½-1 tuntia.Pidennykset tulee huollattaa oman ripsen kasvunopeudesta riippuen 3- 5 viikon välein.Ripsipidennykset ovat sijoitus. On mukava aamuisin herätä "silmät päässä". Paluuta yleensä entiseen ei ole, kun olet tottunut näyttäviin ja luonnollisiin pidennyksiin.Ripsien pidennykset säästävät aikaa kauneudenhoitorutiineissasi - meikkaamiseen menee vähemmän aikaa eikä ripsivärin käytölle ole enää tarvetta.
                              

Omat kuvat:

Omat ripseni, 14 mm:n pidennykset.
Seuraavalla huoltokerralla laitettiin silmän sisä- ja keskisyrjällekin hieman pidempiä ripsiä.


Ripsien huoltoväli on n 3-5viikkoa, jolloin harottavia ripsiä siistitään ja irronneiden tilalle laitetaan uusia. Ripsiväriä et tarvitse kuin korkeintaan alaripsiin.
    


                              
Katso video ripsipidennyksestä:


 

Kotihoito- ohjeet ripsiin
Näillä ohjeilla maksimoit ripsipidennyksiesi kestävyyden


- Ripsipidennyksien laiton/huollon jälkeen ei suositella ripsien meikkaamista tai runsasta kastelua.

-Pidennyksien laiton/huollon jälkeen tulisi välttää saunomista, solariumia ja kuumia suihkuja.

-Öljypitoiset tuotteet liottavat ripsipidennyksiin käytettävää liimaa, pidäthän siis huolen, ettei ripsiin joudu öljypitoisia tuotteita.

Huomioithan, että ripsesi uusiutuvat kausiluontoisesti, eli yksikään ripsihuoltoväli ei ole samanlainen. Siltikin ripsiä irtoaa n. 0-2 kpl per päivä. Suomen oloissa suositeltava ripsien huoltoväli on n. 4 viikkoa.


Vältä aina ylimääräistä hinkkaamista ja hankaamista ripsien alueella!

Jos ongelmia esiintyy, olethan yhteydessä ripset sinulle laittaneeseen ripsimuotoilijaan.


Muistathan, että oikeat hoitotuotteet edesauttavat aina ripsipidennyksien kestävyyttä.Lähteet:

Ei kommentteja: