2011-04-14

Spring-11 in with prints!


Kevään-11 muodissa yhdistellään nyt kirkkaita värejä perinteisten pastellisävyjen sijasta. Trendikkäimmät värit ovat koboltin sininen, jaden vihreä, oranssi keltainen ja punainen.

Ellei pidä kirkkaista väreistä, niin perusvaatetus saa olla neutraali tumma, musta, harmaa tai ruskea ja väriläikkänä piristämään kokonaisuutta voi yhdistää pirtsakan värisen laukun, huivin, hanskat tmv.
Valkoinen on myös ehdoton kesävärien suosikki, joka korostaa kauniisti ruskettunutta ihoa.

Voimakkaat värit kukkivat kukkakuoseissa: pinkki, punainen ja turkoosi valtaavat hyllyt.

70-luku tekee paluun, joten lahkeet saavat taas olla leveät ja mieluummin levenevät. Rento kesänainen kulkee mukavassa jumpsuitissa tai hurmaa kukkakuosisessa maksimekossa.

Mekkojen pituudet vaihtelevat valtavasti, tunika-pituisista mekoista aina maksimekkoihin. Kesällä materiaaleista muotiin palaa pellava, joka on ollut hetken poissa.
Jos ei ole kukkamekko-tyyppiä on paljon erilaisia housuhameitakin tarjolla. Jokaiselle jotakin kevätuutta mausta riippuen varmasti löytyy!

Maximekko on must, jos haluaa olla tänä kesänä muodikas. Jättilaukut ovat myös in edelleen. Asusteita ei kannata unohtaa, niillä piristää mukavasti olemusta ja kampausta. Erilaiset kuosit yhdistellen ovat suosiossa.
Kevään muoti suosii rohkeita kokeilijoita, jotka uskaltavat yhdistellä villisti eri kuoseja.

Kapp Ahlin maksimekko kesä-11


Kesän 2011 kuumimmat trendit
 
Nämä tulevat jo kovaa maailmalla:

1. Maksipituiset mekot
2. Röyhelöminihameet
3. Leopardikuosit
4. Kukkakuosit
5. Kiilto-, hopea-, kulta- ja kuvio/kukkasomisteiset olkikassit
6. Purkkimalliset olkihatut somistein
7. Sandaalisaapikkaat ja -saappaat
8. Romanttiset urheiluasut, designlenkkarit
9. Paidasta tuunatut röyhelöliivit
10. Vapaasti muotoihin taivutettavat huivipannat
11. Miehillä 3/4-housujen alla legginsit
12. graffitykuosiset alusasut


                                               Kengät ovat saaneet vaikutteita 70-luvulta kiila- ja tolppakorkoineen!

                                                                     

                                                                                    
Puiset ja ruskeat korut ovat nyt asusteiden hittejä. Kevään rento pukeutuminen tuo esille kesämäiset korut kuten nahkaiset rannekorut ja puiset korvakorut.

Nahkanyörit ovat runsaat, ne ovat värikkäitäkin ja niitä yhdistellään kauniisti muihin materiaaleihin. Helmet, hopea- ja teräskorut ovat yksityiskohtina kevät 2011 muotikoruissa.


Kevään aurinkolasitrendeissä on näkyvissä kolme päälinjaa: klassisen tyylikäs, iloinen ja värikäs individualismi sekä uudelleen löydetty vintage. Löydä näistä itsellesi sopiva!


Aurinkolasimuotia...


RENTOA RETROILUA

"Myös Vero Modan kevään ja kesän vaatteissa näkyy 70-luvun hippihenki: pienet kukat valtaavat paitojen ja tunikoiden kuosit, farkkujen lahkeet levenevät.
– Housut saavat olla myös suorat, kunhan ovat löysät. Nyt ei tarvitse pukeutua tyköistuviin vaatteisiin: voit rohkeasti vetää ylle löysän puseron ja löysät housut. Kokeile vaikkapa pussimaisia shortseja tai porkkanamallisia housuja ja yhdistä asuun ohut punosvyö. Korut henkivät vintagea ja ne on helppo yhdistää asuun kuin asuun, Sellon Vero Modasta vinkataan.
Yksi sesongin ykkösmateriaaleista on farkku. Sitä löytyy niin haalareista, takeista kuin hameistakin. Kevyitä jumpsuitteja nähtiin jo viime vuonna ja niiden suosio jatkuu yhä. Hameissa ja mekoissa maksimitta on ihanteellisin pituus.
Kesäkauden värimaailma on luonnonläheinen. Yhdistele ruskean eri sävyjä ja viimeistele kokonaisuus puukoruin. Myös punaisen eri sävyt sekä jadenvihreä kuuluvat kevään hittiväreihin."

                                                      
Lähteet:

http://www.theblondesalad.com/
http://nelly.com
http://umami.fi/muoti-kauneus/news/changen-uutuudet/
http://www.iltasanomat.fi
http://missingsparkles.blogspot.com
http://www.mtv3.fi/helmi
http://plaza.fi/ellit
http://www.annaolivia.com/kevat-2011-muoti-c-36.html
http://www.clickshoes.fi/gallery/431/

Ei kommentteja: