2012-06-02

KESÄMUOTI-12Kesän -12 muodissa nähdään värikkäitä vaatteita ja rohkeita väriyhdistelmiä! 

Papukaijavärit- kuten kirkas oranssi ja keltainen ovat trendikkäitä, samoin kuin inkkarikuosit  ja kukkaprintit vaatteissa ja asusteissa.

Topit ja tunikat ovat väljiä ja hyvin laskeutuvia.
Erilaiset haalarit ovat myös tehneet paluun kesämuotiin!

                      

Kesän muotifarkut ovat pillilahkeiset ja revityt. Valkoiset farkut sekä värikkäät puuvillahousut kuuluvat  kesämuotiin.


Aikuisemman naisen look Kim Kardashianin tyyliin

Floral prints & platform shoes

Lana Del Rey in Vogue


Mekot ovat naisellisia, kellohelmaisia tai kotelo/kynämekon tyylisiä ja pituudet vaihtelevat ministä maxiin. Lana Del Rayn naisellinen/tyttömäinen tyyli luotsaa suuntaa...   

Nyt on taas näyttävien maximekkojen aika. Kuosit ovat edelleen villejä ja värikkäitä. Erityisen muodikas on nyt edestä lyhyempi ja taakse pitenevä helma!  Korut ovat inkkarihenkisiä ja näyttäviä. Höyhenkoruja nähdään paljon! Ikinaiselliset helmikorut ovat ajattomat ja aina muodikkaat. Erilaisia koristeita ja pantoja voi käyttää hiuksiin ilmettä luomaan.


Asusteet ovat tärkeä osa kokonaisuutta. Tyylikkäillä koruilla, aurinkolaseilla, huiveilla , käsineillä yms voit kruunata trendikkään kokonaisuuden! Valinnan varaa on!Laukut ovat tyyliin ja tilanteeseen sopien joko pieniä koristeellisia juhlalaukkuja tai käytännöllisiä suurempia "survive-baggeja". Värien leikkiä nähdään myös laukuissa!FLOWER POWER!

 Naisellisia kukkakuoseja näkyy mekoissa, pitkiksissä ja korkkareissa.

NEON!
 Kirkkaat neonvärit hehkuvat kesäkaduilla...
SHORTSIT !
 Shortsit ovat kesän hittituote! Varsinkin revityt, kuluneen näköiset ja koristellut farkkushortsit ovat  joka naisen  must-vaatekappale. Shortsit voivat olla myös siistit ja värikkäät oman maun ja tilanteen mukaan...Shortsit ovat tänä kesänä muodikkaimmillaan minipituiset!


Pitsivaatteet ovat "must" tänä kesänä!

PITSI!Korkeat korot platform-pohjalla-IN !
                                     

                                                  

Muodikas nainen tepastelee  kesällä kiilakoroilla!  Korkkareiden värimaailma on villi ja kukkakuosit  pitävät pintansa myös jalkineissa. 
   


Lähteet:
Fashion is my Drug
We heart it.com                                  

Ei kommentteja: